Rönkä makaronilaatikko

Helppo ja nopea makaronilaatikko kypsyy sulatejuusto-lihaliemi seoksessa, eikä tuhlaa kallista aikaa makaronien esikeittelyyn

Jaa kavereille tai tulosta:

Rönkä makaronilaatikko

Munamaidon sijasta makaronilaatikon täyteläisen liemen muodostaa sulatejuuston ja lihaliemen yhdistelmä, eikä makaronejakaan tarvitse esikeittää tätä maukasta laatikkoa varten.

Valmistuu todella helposti ja nopeasti!

Raaka-aineet

  • 400 gRönkä Naudan jauheliha 10%
  • 1pss makaronia
  • 1iso sipuli
  • 1 llihalientä
  • 250 gsavuporosulatejuustoa
  • 150 gjuustoraastetta
  • Suolaa
  • Mustapippuria

Rönkä Naudan jauheliha 10% 400g

VALMISTUSOHJEET

  1. 1Silppua sipuli ja kuullota se paistinpannulla. Ruskista samalla naudan jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla.
  2. 2Keitä lihaliemi ja lisää sulatejuusto paloina liemen sekaan. Kuumenna ja sekoita, kunnes juusto on täysin liuennut lihaliemeen.
  3. 3Sekoita uunivuoassa jauheliha-sipuliseos ja kypsentämättömät makaronit.
  4. 4Kaada päälle sulatejuustoliemi ja kääntele seos hyvin sekaisin.
  5. 5Ripottele pinnalle runsaasti juustoraastetta ja paista makaronilaatikkoa uunin keskitasolla 175°C asteessa 30-45 minuuttia kunnes ruoka on kypsynyt ja juusto gratinoitunut kauniisti.
  6. 6Tarjoa lisänä suolakurkkuja sekä luonnollisesti tomaattiketsuppia!

Kokeile myös näitä:

Rukiinen jauhelihapiirakka

Sa­vu­po­ro­pas­ta

Grillattu karitsan kare

Folioperunat grillissä

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.