Sa­vu­po­ro­pas­ta

Rönkä Poron kylmäsavurouheesta valmistettu pasta-annos on suoranainen ravintolatason ateria, mutta sen valmistaminen on äärimmäisen helppoa.

Jaa kavereille tai tulosta:

Sa­vu­po­ro­pas­ta

Rönkä Poron kylmäsavurouheesta valmistettu pasta-annos on suoranainen ravintolatason ateria, mutta sen valmistaminen on äärimmäisen helppoa. Voit vaihtoehtoisesti käyttää toista kylmäsavurouhettamme, naudan kylmäsavurouhetta, mikäli huippusuosittu poron kylmäsavurouhe on päässyt kaupasta loppumaan.

Raaka-aineet

  • 90 gRönkä Poron kylmäsavurouhetta
  • 300 gtuorepastaa, esim. tagliatelle
  • 1iso sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 4 dlkermaa
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Oliiviöljyä
  • Parmesaania
  • Rucolaa

Rönkä Poron kylmäsavurouhe 90g

VALMISTUSOHJEET

  1. 1Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lorauta oliiviöljyä paistokasarin tai korkeareunaisen paistinpannun pohjalle ja kuullota sipulia keskilämmöllä n. 10 minuutin ajan. Lisää hienonnettu valkosipuli ja jatka kuullottamista vielä hetki, mutta varo ettei valkosipuli pääse palamaan. Kaada sekaan poron kylmäsavurouhe ja sekoita. Lisää pannulle kerma ja kuumenna kuplivaksi. Keittele kastiketta kokoon pastan kypsyessä ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  2. 2Keitä tuorepasta ohjeen mukaan ja sekoittele samalla kastiketta, jotta kerma ei pääse palamaan pohjaan. Kun pasta on kypsää, valuta se lävikössä ja siirrä takaisin kattilaan.
  3. 3Kaada kastike pastan päälle ja sekoittele, jotta kastike tarttuu pastaan kauttaaltaan. Annostele naudan kylmäsavupastaa lautasille ja ripottele annosten päälle raastettua parmesaania sekä tuoretta rucolaa.
  4. 4Tuore leipä ja täyteläinen viini kruunaavat juhlavan pasta-aterian!

Kokeile myös näitä:

Rukiinen jauhelihapiirakka

Sa­vu­po­ro­pas­ta

Folioperunat grillissä

Naudan ul­ko­fi­le­pih­vit

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.