Tähteä viidestä
(0 arviota)
Jos olet grillannut lihaa, hyödynnä grillin jälkilämpö - muutoin lämmitä grilli keskilämmölle ja käytä hiiligrillissä suoraa kypsennysmenetelmää. Öljyä ritilä kevyesti.
Sekoita kuivat mausteet keskenään. Leikkaa kesäkurpitsat pitkittäin 4-5 siivuksi. Ripottele siivujen pinnalle mausteseosta molemmin puolin.
Aseta siivut grilliin ja kypsennä 3-4 minuuttia per puoli, kunnes pinta alkaa ruskistua kauniisti. Kääntämisen jälkeen sivele siivuille balsamicoa ja laita grilliin kansi päälle. Anna kypsyä kannen alla vielä 1-2 minuuttia, jotta siivuista tulee hieman pehmeitä, mutta purutuntumaa jää vielä.
Tarjoile heti, sillä tässä ajassa liha on ehtinyt vetäytyä sopivasti!