Tähteä viidestä
(0 arviota)
Ota Mestarin herkkupihvit huoneenlämpöön ja esilämmitä grilli keskilämmölle. Laita korianteri, ananasmehu, jalapeno, hunaja, limemehu sekä ripaus suolaa ja pippuria tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Laita seos jääkaappiin odottamaan.
Jos sinulla on tuore ananas, kuori se ja poista keskeltä kova malto pitkällä veitsellä (esim. fileerausveitsellä). Siivuta ananas n. sentin paksuisiksi viipaleiksi ja leikkaa punasipulista yhtä paksuja kiekkoja. Sivele ananas- ja sipuliviipaleet öljyllä molemmin puolin ja pyyhkäise mestarin herkkupihveistä ylimääräinen marinadi pois.
Kypsennä pihvejä, ananasta ja punasipulikiekkoja suoralla lämmöllä n. 4 minuuttia per puoli, tai kunnes liha on kypsää. Älä käännä liian aikaisin, vaan anna pinnan paistua kunnolla! Punasipuli ja ananas karamellisoituvat upeasti grillin lämmössä.
Asettele mestarin herkkupihvit tarjoilulautaselle ja nostele ananas- ja sipuliviipaleet pihvien päälle. Kaada koko komeuden pinnalle tekemääsi kastiketta ja koristele tuoreella korianterilla sekä limelohkoilla.