Tähteä viidestä
(0 arviota)
Ota pihvit pakkauksesta ja kuivaa niiden pinta huolellisesti talouspaperilla. Sekoita muut ainekset majoneesia lukuun ottamatta keskenään ja ota reilu kolmannes talteen erilliseen kulhoon.
Laita lihat muovipussiin ja kaada isompi osa marinadista lihojen päälle. Painele pussista ilmat pois ja kääntele niin, että marinadi tarttuu pihveihin kauttaaltaan. Laita pussi jääkaappiin marinoitumaan vuorokaudeksi.
Sekoita loput marinadiaineksesta majoneesin kanssa ja laita kulhon päälle tuorekelmu, jonka jälkeen siirrä sekin jääkaappiin maustumaan.
Ennen grillaamista, pyyhi marinadi pihvien pinnalta ja kypsennä pihvit suoralla keskilämmöllä haluttuun kypsyyteen.
Tarjoile pihvit jogurtti-majoneesikastikkeen ja rapeiden pannuperunoiden kanssa.