Tähteä viidestä
(0 arviota)
Tätä marinadia voit käyttää monipuolisesti grillattavalle lihalle, kuten ribseihin, flank steakiin tai kokonaisiin paisteihinkin. Pidennä marinointiaikaa lihan koon mukaan. Esimerkiksi kokonainen paahtopaisti saa marinoitua jääkaapissa yli vuorokaudenkin verran, kun taas naudan sisäpaistipihvit maustuvat jo parissa tunnissa. Voit käyttää marinadilientä myös pihvien tai paistin sivelyyn grillauksen aikana.
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada liemi vahvaan, uudelleensuljettavaan muovipussiin. Nosta Rönkä Naudan sisäpaistipihvit liemen sekaan, purista ylimääräinen ilma ulos ja sulje pussi tiiviisti. Kääntele pussia, jotta pihvit (tai muu liha) saavat riittävästi marinadia pintaansa. Anna marinoitua jääkaapissa useamman tunnin ajan.
Kun olet valmis kypsentämään sisäpaistipihvit, nosta ne huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen paistamista. Kuumenna grilli tai paksupohjainen paistinpannu kunnolla kuumaksi ja paista suoralla lämmöllä n. 2 minuuttia per puoli. Jos paistat pihvit pannulla, lorauta pannulle hieman öljyä tai lisää voinokare.
Nosta paistetut pihvit lepäämään n. viideksi minuutiksi ennen tarjoilua.