Tähteä viidestä
(0 arviota)
Esikeitä perunat suolavedessä puolikypsiksi, eli niin, että perunat ovat vielä hieman kiinteitä kun tökkäät niitä veitsenkärjellä tai haarukalla.
Lämmitä grilli keskilämmölle. Nostele perunat grilliritilälle ja paahda niitä 5-10 minuuttia välillä käännellen. Siirrä sen jälkeen perunat grillin reunoille, tai jos tila käy ahtaaksi, sivuun lautaselle.
Laita valurautapannu grilliin ja lisää pannulle voi sekä misotahna. Sekoittele, kunnes voi on sulanut ja misotahna sekoittunut tasaisesti. Älä anna voin ruskistua!
Ota pannu pois grillistä, lisää murskattu valkosipuli, riisiviinietikka, mustapippuria sekä perunat. Kääntele perunoita pannulla ja lusikoi misovoita niiden päälle. Suurimmat perunat voit halkaista, jotta niihin tarttuu riittävästi makua. Halutessasi voit lopuksi lisätä tuoretta, silputtua persiljaa perunoiden päälle juuri ennen tarjoilua.