Tähteä viidestä
(0 arviota)
Tämän levitteen tekeminen ei voisi juuri helpompaa olla, mutta oikeat lämpötilat ovat kuitenkin avainasemassa onnistumisen kannalta.
Vuohenjuuston tulee olla huoneenlämpöistä ja hyvin pehmeää. Siksi onkin parempi, jos olet ostanut paksun palan vuohenjuustoa, jossa sisus on useimmiten notkeampi kuin pienemmissä pötköissä. Voin kuuluu olla pehmeähköä, mutta ei liian lämmintä, jotta saat sen vaahdotettua. Riittää, että otat voin pehmenemään n. 15 minuuttia ennen työstämistä.
Vatkaa voi ensin kuohkeaksi sähkövatkaimella. Lisää vuohenjuusto nokareina ja jatka sekoittamista. Voit käyttää myös sähkövatkaimen taikinakoukkuja, mikäli juusto takertuu liiaksi vispilöihin.
Jos haluat käyttää levitteessä tuoretta persiljaa, lisää silputtu persilja loppuvaiheessa ja sekoita se haarukalla levitteen joukkoon.
Tämä herkkusuiden aamiaislevite maistuu upealta tuoreen leivän tai kuohkean croissantin kanssa, mutta toimii upealla tavalla myös ranskalaisten tai grillatun naudanlihapihvin tai fileen päällä!