Tähteä viidestä
(0 arviota)
Naudan paisti on todella monipuolinen raaka-aine, jota voidaan käyttää kokonaisena, paloina tai suikaleina erilaisissa padoissa, kastikkeissa, keitoissa ja tietysti uunipaisteina. Kun haluat erityisen murean lopputuloksen, valitse naudan paisti ja leikkaa se haluttuun muotoon ruoasta riippuen. Tässä reseptissä paisti kuutioidaan reiluiksi kuutioiksi, jonka jälkeen paistikuutiot ruskistetaan nopeasti ja lopuksi haudutetaan mausteisessa liemessä hitaasti. Barbacoassa on potkua, mutta chilin polte on ennemminkin lämmin tunne kuin terävä ja pistävä, kuten vaikkapa aasialaisissa ruoissa.
Leikkaa liha suuriksi kuutioiksi ja ruskista ne paistinpannulla pienessä määrässä öljyä. Jos sinulla on haudutuspata, voit kypsentää lihat siinä. Haudutus onnistuu myös uunissa valurautapadassa 125°C asteessa.
Laita muut ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi. Kaada seos lihan sekaan ja hauduta vähintään 6 tunnin ajan (mieluiten 8 tuntia).
Kun liha on mehukkaan ylikypsää, revi se kahdella haarukalla pulled beef -tyyliin ja tarjoile tacojen tai tortillojen täytteenä!