Jauheliha-bataattimuhennos

Jauheliha-bataattimuhennos

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Naudan jauheliha 20%
  • 400 g bataattia
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • 30 cm pätkä varsiselleriä
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1 tl sokeria
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 laakerinlehti
  • Timjamia
  • Kourallinen tuoretta persiljaa
  • Öljyä
  • Suolaa
  • Valkopippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Jauheliha-bataattimuhennos

Kuumenna öljy paistokasarissa keskilämmölle. Kuullota silputut sipulit, kuutioidut porkkanat ja selleri pehmeiksi, lisää sitten jauheliha ja ruskista.

Lisää kasariin tomaattipyre sekä sokeri, kypsennä hetki. Lisää sitten tomaattimurska (sekä tölkin verran vettä) ja kuutioitu bataatti sekä mausteet. Mausta suolalla ja pippurilla ja kuumenna kiehuvaksi.

Anna hautua hiljalleen n. 45 minuuttia tai kunnes bataatit ovat kypsiä. Silppua lopuksi joukkoon persiljat ja poista laakerinlehti ennen tarjoilua.

Maistuu parhaalta tuoreen leivän kera!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)