Tähteä viidestä
(0 arviota)
Kuivaa lihan pinta ja mureuta sitä kämmenpohjalla reilusti nuijimalla. Älä käytä lihanuijaa, sillä emme halua rikkoa lihan rakennetta, joten käden voima on riittävä. Laita liha isoon minigrip-pussiin ja kaada päälle silputtu korianteri, oliiviöljy, limemehu, raastettu kuori, murskatut valkosipulinkynnet, chilihiutaleet ja suola. Anna marinoitua jääkaapissa 2 tunnista 12 tuntiin.
Voit grillata, paistaa tai kypsentää lihan uunissa makusi mukaan. Pyyhkäise enimmät marinadit pois pinnasta ja kypsennä liha haluttuun kypsyysasteeseen. Leikkaa kypsä liha poikkisyyhyn mahdollisimman ohuiksi siivuiksi.
Sekoita kulhossa kirsikkatomaatit, loraus oliiviöljyä, reilusti silputtua korianteria ja n. 2 cm pätkiksi leikattu kevätsipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja purista puolikkaan limen mehu sekaan. Kaada seos lihasiivujen päälle ja tarjoile!