Tähteä viidestä
(0 arviota)
Sekoita jauhot, suola ja pippuri uudelleensuljettavassa muovipussissa. Lisää lihasuikaleet pussiin ja ravista, kunnes jauhot ja mausteet ovat tarttuneet lihasuikaleisiin tasaisesti.
Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista lihat huolellisesti. Nosta lihasuikaleet sivuun ja lisää tarvittaessa loraus öljyä pannulle.
Kuullota silputtu sipuli sekä murskattu valkosipulinkynsi pehmeiksi. Lisää pannulle lihaliemi, laakerinlehti, curryjauhe, neilikat, sekä sokeri ja kuumenna kuplivaksi. Siirrä lihasuikaleet takaisin pannulle ja sekoita, kunnes kastike alkaa paksuuntua. Peitä kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä n. tunnin ajan.
Kuori ja pilko omenat sekä perunat. Lisää perunat, omenat sekä rusinat kastikkeeseen ja hauduta vielä n. 45 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsyneet. Poista lopuksi laakerinlehti ja neilikat ennen tarjoilua.
Tarjoile kuskusin tai basmatiriisin kera!