Pinaattilasagne

Pinaattilasagne

Kauppalista

  • 700 g Rönkä Nautajauheliha 10%
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tlk valmista tomaattipohjaista pastakastiketta
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • Kourallinen tuoretta basilikaa
  • 1 pss tuoretta pinaattia silputtuna
  • 250-300 g ricottajuustoa
  • 200 g juustoraastetta
  • Lasagnelevyjä
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Valkopippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Pinaattilasagne

Esilämmitä uuni 175°C asteeseen. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota niitä pannulla keskilämmöllä oliiviöljyssä kunnes ne pehmenevät. Nosta lämpötilaa ja lisää joukkoon jauheliha. Ruskista, kunnes liha on täysin kypsää.

Kaada joukkoon pastakastike, silputtu tuore basilika sekä tomaattimurska ja keittele kokoon vielä n. 10-15 minuuttia. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa sekä pippuria.

Kuullota isossa paistokasarissa karkeasti silputtu pinaatti pienessä määrässä oliiviöljyä. Jatka kuullottamista, kunnes pinaatti on pehmennyt ja neste haihtunut. Sammuta levy ja sekoita pinaattiin ricottajuusto, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Kokoa lasagne normaalisti, aloittaen jauhelihakastikkeesta. Laita joka toiseen kerrokseen pinaatti-ricottaseosta, joka toiseen jauhelihakastiketta. Viimeinen kerros on pinaatti-ricottaseosta, jonka päälle ripotellaan runsaasti juustoraastetta.

Paista uunissa 25-35 minuuttia, tai kunnes juusto on kauniin ruskeaa ja lasagnelevyt sopivan pehmeitä.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)