Tähteä viidestä
(0 arviota)
Kuumenna paistinpannu keskilämmölle ja lisää pannulle oliiviöljyä. Kuullota silputtua valkosipulia hetki, kunnes aromit tulevat esiin ja lisää pannulle sen jälkeen porojauheliha. Ruskista jauheliha kauttaaltaan ja mausta suolalla sekä pippurilla.
Lisää seuraavaksi ruskistetun ja maustetun porojauhelihan joukkoon tomaattipyre sekä punaviini ja kiehauta, jotta punaviinin alkoholi haihtuu. Kaada sekaan lihaliemi ja kiehauta vielä. Pienennä lämpöä ja sekoita kastikkeeseen persilja- ja rakuunasilppu. Jätä hautumaan matalalla lämmöllä.
Keitä sillä välin tämän reseptin mukaan valmistamasi gnocchit.
Annostele kuumat gnocchit syville lautasille, kauho päälle pororaguta, koristele ruohosipulilla ja raasta pinnalle parmesaania. Herkuttele punaviinin ja kynttilöiden luodessa tunnelmaa!