1 Rönkä Naudan pyöröpaisti (tai Rönkä Naudan paahtopaisti) n. 2-2,5 kg
2½ dl kuivaa omenasiideriä
3 rkl tomaattipyrettä
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl Worcestershire-kastiketta
Suolaa
Mustapippuria
2 palsternakkaa
2 bataattia
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
2 rosmariininoksaa
Tähteä viidestä
(0 arviota)
Kuivaa paistin pinta ja hiero siihen suolaa sekä mustapippuria. Jätä liha lepäämään hetkeksi ja valmista liemi sekä esilämmitä uuni 175°C asteeseen.
Kuumenna valurautapata liedellä korkealle keskilämmölle ja kaada pataan omenasiideri. Kun siideri alkaa poreilla, lisää joukkoon vehnäjauhot, tomaattipyre sekä Worcestershire-kastike ja sekoita vispilällä kunnes seos on tasaista. Lisää joukkoon pilkotut kasvikset ja kääntele ne liemen joukkoon.
Nosta paisti kasvisten keskelle siten, että siirtelet kasviksia padan keskeltä sivuille, jotta paisti on mahdollisimman syvällä padassa.
Kypsennä paistia vähintään 3, enintään 5 tuntia.
Kun paisti on kypsää ja mureaa, nosta se leikkuulaudalle lepäämään n. 10 minuutiksi ennen leikkaamista. Tarjoile liemen ja vihannesten kera.