Kastike
Tähteä viidestä
(0 arviota)
Kuumenna wokkipannu erittäin kuumaksi ja kaada pannulle seesamiöljyä. Ruskista nautalastut nopeasti, jatkuvasti käännellen. Mausta lopuksi valkopippurilla, valkosipulijauheella ja lorauksella soijakastiketta. Nosta lihat sivuun ja pienennä lämpöä hieman. Kasvikset kypsyvät matalammalla, mutta silti riittävän kuumalla lämpötilalla.
Suikaloi porkkanat ja kaali. Lorauta pannulle lisää öljyä tarvittaessa ja kypsennä kasviksia sekä soijapapuja niin, että ne ruskistuvat ja pehmenevät hieman, mutta niihin kuuluu jäädä purutuntumaa. Keitä nuudelit ohjeen mukaan ja valuta ne.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Kun kasvikset ovat kypsyneet sopivasti, lisää nautalastut ja nuudelit pannulle. Kaada päälle juuri tekemäsi kastike ja sekoita, kunnes kastike on täysin imeytynyt nuudeleihin.
Lisää lopuksi silputut kevätsipulin varret ja sekoita. Annostele heti kulhoihin ja koristele halutessasi silputulla korianterilla.