Tähteä viidestä
(0 arviota)
Valmista etukäteen hampurilaissämpylät, pico de gallo sekä guacamole. Reseptit niihin löydät täältä:
Paista burgeripihvit valurautapannulla korkeahkolla keskilämmöllä n. 2 minuuttia per puoli. Kun käännät pihvin, ripottele pinnalle hieman tacomaustetta. Mausta näin molemmat puolet pihveistä. Kääntämisen ja maustamisen jälkeen nosta kuuman pihvin päälle cheddarsiivut, jotta juusto pääsee sulamaan hieman.
Levitä sämpylän pohjalle paksusti guacamolea, lisää salaatti sekä pihvit, joiden päälle voit laittaa tomaattisiivut sekä napakan tulista pico de galloa.
Tarjoile kylmän meksikolaisen oluen tai colajuoman kera! Fuusiokeittiö antaa vapaammat kädet myös lisukkeiden kanssa, joten näiden kanssa sopivat niin ranskalaiset kuin tortillasipsitkin. Tarjoile yli jäänyt guacamole ja pico de gallo niiden lisänä!