Tähteä viidestä
(0 arviota)
Kuori ja pilko kasvikset ja murskaa valkosipulinkynnet. Laita kaikki ainekset kaalia lukuunottamatta kattilaan ja kuumenna poreilevaksi. Jatka keittelyä keskilämmöllä siten, että keitto kuplii hiljalleen mutta ei kiehu voimakkaasti.
Tarkista välillä maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
Kun naudan keittolihat ovat mureita, lisää joukkoon ohueksi silputtu valkokaali ja jatka kypsentämistä vielä 15-25 minuuttia, kunnes kaalikin on pehmennyt. Poista laakerinlehdet ennen tarjoilua, annostele borssikeitto kulhoihin ja lisää pinnalle ruokalusikallinen smetanaa. Tarjoile tuoreen leivän kera!
VINKKI: voit myös raastaa punajuuret, porkkanat ja perunat, jos haluat keiton koostumuksesta tasaisempaa.