Hollandaise

Hollandaise

Kauppalista

  • 1 dl vettä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 kananmunan keltuaista
  • 200 g voisulaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • Suolaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Hollandaise

Kaada pienen kasarin pohjalle vettä ja kuumenna se kiehuvaksi.

Aseta teräskulho kasarin päälle ja mittaa kulhoon vesi, etikka ja keltuaiset. Sekoita aineksia vispilällä ja kuumenna sitä n. 5 minuuttia, kunnes seos paksuuntuu.

Nosta kulho pois kasarin päältä ja lisää voisula ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi sitruunamehu ja suolaa.

Kaada suoraan voissa kypsennetyn tai höyrytetyn parsan päälle! Hollandaise kuuluu olennaisesti myös benediktinmuniin!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)