Ita­lia­lai­nen pizza­kas­ti­ke

Ita­lia­lai­nen pizza­kas­ti­ke

Kauppalista

  • 1 tlk paseerattua tomaattia
  • 1,5 dl kädenlämpöistä vettä
  • 3 rkl raastettua parmesaania
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl anjovistahnaa
  • 1 tl sipulijauhetta
  • Ripaus oreganoa
  • Ripaus meiramia
  • Ripaus basilikaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • Suolaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Ita­lia­lai­nen pizza­kas­ti­ke

Tämän helpommaksi kastikkeen teko ei voi mennä: sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja jätä maustumaan puoleksi tunniksi tai jopa yön yli jääkaapissa. Jos sinulla on tulenpalava kiire, voit käyttää kastikkeen myös heti.

Levitä pizzapohjille ja eikun uuniin!

Kokeile myös

Vii­den täh­den pizza­kas­ti­ke

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää evästeistä tietosuojaselosteesta.