Tähteä viidestä
(0 arviota)
Aloita tekemällä valkosipulivoi edellisenä päivänä. Ota voi huoneenlämpöön pehmenemään, jotta saat muut ainekset sekoitettua siihen helpommin.
Purista voin joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää paprika, parmesani ja sipulijauhe. Kaavi hyvin sekoitettu valkosipulivoi tuorekelmun päälle ja muotoile siitä tasainen tanko. Kääri voitanko tiukasti tuorekelmuun ja laita se jääkaappiin maustumaan n. vuorokaudeksi.
Ota naudan lehtipihvit huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna paistinpannu, heitä sinne nokare tavallista voita ja paista lehtipihvit nopeasti korkealla lämmöllä. Nosta pihvit heti paistamisen jälkeen lautasille ja leikkaa n. 1 cm:n paksuinen siivu valkosipulivoita jokaisen pihvin päälle.
Maistuu loistavasti ranskalaisten tai perunamuusin kera ;)