Pekonilihamureke

Pekonilihamureke

Kauppalista

  • 900 g Rönkä Naudan jauhelihaa (10%)

  • 2 sipulia

  • 1 vihreä paprika

  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna

  • 1 rkl Worcestershire-kastiketta

  • 2 kananmunaa

  • 1 dl kaurahiutaleita

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 pkt pekonia

Ketsuppikuorrute

  • 6 rkl ketsuppia

  • 2 rkl fariinisokeria

  • 1 tl paprikamaustetta

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Pekonilihamureke

Lämmitä uuni 175°C asteeseen. Silppua sipuli, vihreä paprika ja valkosipuli.

Sekoita kulhossa naudan jauheliha, sipuli, valkosipuli, paprika, Worcestershire-kastike, kananmunat, kaurahiutaleet, suola ja pippuri. Muotoile mureketaikinasta jämäkkä limppu ja aseta se paistovuokaan (pohjalle leivinpaperi). Kääri lihamurekepötkö pekonisiivuihin. Paista mureketta uunissa 50-60 minuuttia.

Lopuksi kuorruta lihamureke ketsuppikastikkeella ja paista vielä n. 15-20 minuuttia. Anna lihamurekkeen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)