900 g Rönkä Naudan jauhelihaa (10%)
2 sipulia
1 vihreä paprika
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 rkl Worcestershire-kastiketta
2 kananmunaa
1 dl kaurahiutaleita
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 pkt pekonia
Ketsuppikuorrute
6 rkl ketsuppia
2 rkl fariinisokeria
1 tl paprikamaustetta
Tähteä viidestä
(0 arviota)
Lämmitä uuni 175°C asteeseen. Silppua sipuli, vihreä paprika ja valkosipuli.
Sekoita kulhossa naudan jauheliha, sipuli, valkosipuli, paprika, Worcestershire-kastike, kananmunat, kaurahiutaleet, suola ja pippuri. Muotoile mureketaikinasta jämäkkä limppu ja aseta se paistovuokaan (pohjalle leivinpaperi). Kääri lihamurekepötkö pekonisiivuihin. Paista mureketta uunissa 50-60 minuuttia.
Lopuksi kuorruta lihamureke ketsuppikastikkeella ja paista vielä n. 15-20 minuuttia. Anna lihamurekkeen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.