Rön­kä tar­tar

Rön­kä tar­tar

Kauppalista

  • 2 raakaa kananmunankeltuaista
  • 100 g laadukasta ja tuoretta naudanlihaa (esim. Rönkä kulma- tai paahtopaisti)
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 tl hienoksi silputtua shalottisipulia
  • 1 tl hienonnettuja kapriksia
  • 1 tl ruohosipulia hienonnettuna
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Suolakurkkua
  • Sitruunalohkoja
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Rön­kä tar­tar

Revi liha hienoksi haarukalla tai terävällä veitsellä, kiertäen kaikki mahdolliset kalvot ja jänteet. Taputtele lihasta lautasille pyöreät pihvit, joiden keskellä on kuoppa. Sujauta kuoppaan eroteltu kananmunankeltuainen ja asettele muut ainekset lautasen reunoille, jotta niitä voi lisätä makunsa mukaan jokaiseen haarukalliseen. Suolaa ja pippuria lisätään myös omien mieltymysten mukaan.

Muista, että myös kananmunien tulee olla mahdollisimman tuoreita paitsi maun, myös elintarviketurvallisuuden vuoksi. Yleisesti ottaen kananmunat ovat Suomessa turvallisia syödä myös raakana.

Kokeile myös

Vii­den täh­den pizza­kas­ti­ke

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää evästeistä tietosuojaselosteesta.