Rönkän lihakeitto

Rönkän lihakeitto

Kauppalista

  • 800g Rönkä Naudan Paistikuutio

  • Oliiviöljyä

  • Suolaa ja Pippuria

  • 1 iso sipuli

  • 3 porkkanaa

  • 2 sellerinvartta

  • 4 valkosipulinkynttä

  • 2 lihaliemikuutiota

  • 2 tomaattia

  • 1 1/2 tl basilikaa

  • 1 tl oreganoa

  • 1/2 tl timjamia

  • 450 g perunaa

  • 1 tlk papuja

  • 2,5 dl pakastemaissia

  • 2,5 dl herneitä

  • 2,5 rkl persiljaa

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Rönkän lihakeitto

Kuumenna 1 rkl oliiviöljyä pannulla keskilämmöllä.

Lisää naudan paistikuutiot pannulle ja paista niin, että lihat saavat hieman väriä, välillä käännellen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko sipuli, porkkanat, sellerinvarret, tomaatit sekä perunat.

Siirrä liha pannulta. Lisää tyhjälle pannulle 1 rkl oliiviöljyä ja lisää sipuli, porkkanat ja selleri. Paista noin 3 minuuttia ja lisää murskattu valkosipuli, anna paistua vielä noin minuutti.

Kiehauta vesi kattilassa, lisää sinne tomaatti, lihat, basilika, oregano, lihaliemikuutiot ja timjami. Mausta tarvittaessa vielä suolalla ja pippurilla. Kun vesi alkaa taas kiehua, laske lieden lämpö keskitasolle, lisää kansi ja sekoittele välillä.

Lisää kattilaan perunat.

Anna kiehua niin, että perunat alkavat olla sopivan pehmeitä. Lisää kattilaan lopuksi pavut, pakastemaissi, herneet sekä persilja. Sekoittele ja keitä vielä hetki, tarjoile lämpimänä.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)