Suolaiset tähtitortut

Suolaiset tähtitortut

Kauppalista

  • Voitaikinalevyjä

Täyte:

  • 150 g Rönkä Poron kylmäsavurouhe TAI 150 g Rönkä Naudan kylmäsavurouhe
  • 2 dl smetanaa
  • Ruoho- tai kevätsipulia hienonnettuna
  • Voiteluun kananmunaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Suolaiset tähtitortut

Sekoita täyteainekset kulhossa sekaisin. Voit myös kokeilla erilaisia versioita, joissa sipaiset smetanaa tortun keskelle pohjaksi ja ripottelet sen päälle kylmäsavurouhetta.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä.

Leikkaa neliöiden kulmiin viillot keskustaa kohti.

Laita haluamasi määrä täytettä keskelle neliötä.

Taita joka toinen siivu keskustaa kohti ja nipistä kiinni.

Voitele torttu kevyesti munalla.

Paista torttuja 225°C asteisessa uunissa n. 10 minuuttia tai kunnes tortut näyttävät herkullisen kullankeltaisilta. 

Kokeile myös muita suolaisia täytteitä!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)