Tervaporvarin verilätyt

Tervaporvarin verilätyt

Kauppalista

  • 5 dl Rönkä naudan veri
  • 3 dl olutta tai kivennäisvettä
  • 1 muna
  • 2,5 dl ohrajauhoja
  • 2,5 dl ruisjauhoja
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl jauhettua valkopippuria
  • 1 tl jauhettua maustepippuria
  • 5-10 tippaa tervaesanssia oman maun mukaan
  • Voita paistamiseen
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Tervaporvarin verilätyt

Vatkaa veri kuohkeaksi ja lisää vuorotellen nesteitä, muna ja kuivat aineet samalla vatkaten. Anna taikinan turvota, mutta muista vatkata sitä aina välillä.

Lämmitä lettupannu ja paista ensin yksi koelettu, jotta voit maistaa mausteiden määrän ja lisätä niitä tarvittaessa. Kun maku on sopiva, paista loput letut runsaassa voissa, jotta niihin tulee rapea kuori.

Tarjoile puolukkahillon, keitettyjen Lapin puikuloiden ja valkokastikkeen kanssa!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)