Tähteä viidestä
(0 arviota)
Voileipäkakku on useimpien rakastama juhlaherkku, jonka runsas makumaailma lumoaa kerta toisensa jälkeen. On vaikea kuvitella lakkiaisia, valmistujaisia, ristiäisiä tai pyöreitä juhlavuosia ilman voileipäkakkutarjoilua. Tässä voileipäkakussa on täytteenä Rönkä Savunautasiivuja, jotka silputaan hienoksi täytteeksi ja lopulta koristellaan kauniilla kylmäsavuruusukkeilla ja Naudan kylmäsavurouheella.
Leikkaa leivistä reunat, jotta saat tasaisia neliöitä.
Pilko savunauta pieneksi silpuksi, samoin paprika. Sekoita ne creme fraicheen ja lisää hieman mustapippuria myllystä.
Lado kerros vuokaleipää leivinpaperilla vuoratun leikkuulaudan päälle ja kostuta lihaliemellä. Levitä ensimmäiseksi kerrokseksi maksapasteijaa, jonka päälle laitat ohuen kerroksen kurkkusalaattia. Lado seuraava kerros paahtoleivästä ja kostuta sekin. Levitä kerroksen päälle puolet lämminsavunautatäytettä.
Toista samat kerrokset uudelleen ja lado viimeiseksi leipäkerros. Aseta toinen leikkuulauta painoksi ja laita voileipäkakku jääkaappiin vuorokaudeksi.
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja sekoita sitä maun mukaan majoneesiin. Kuorruta kakku seoksella ja koristele lopuksi Ohuen ohuilla kylmäsavustetuilla häränpaistiruusukkeilla, Naudan kylmäsavurouheella, salaatinlehdillä, ananaskirsikoilla sekä syötävillä kukilla, mikäli haluat niitä käyttää. Saat hauskan efektin kakun koristeluun laittamalla pohjalle salaatinlehtiä, taiteilemalla Ohuen ohuesta härän kylmäsavusiivusta kukan terälehtiä ja ripottelemalla Naudan kylmäsavurouhetta kukkasen keskelle emiksi.