Tähteä viidestä
(0 arviota)
Kuutioi karitsan paisti ja mausta se suolalla, pippurilla sekä garam masalalla. Kuumenna paistinpannu korkealle keskilämmölle, lisää 1 rkl voita ja ruskista karitsanlihat kauttaaltaan. Siirrä lihat sivuun pannulta ja lisää toinen ruokalusikallinen voita.
Silppua sipuli ja kuullota sitä voissa keskilämmöllä muutaman minuutin ajan. Lisää kurkuma, inkivääri ja valkosipuli. Jatka kypsentämistä, kunnes sipuli on läpikuultavaa ja mausteet tuoksuvat voimakkaasti. Lisää vielä chilijauhe ja tomaattipyree, kaada joukkoon vesi koko ajan sekoittaen. Kun seos poreilee, lisää lihat kastikkeeseen ja kypsennä n. 30 minuutin ajan.
Keitä sillä välin riisi ohjeen mukaan.
Kun karitsa on mureaa, lisää joukkoon cremé fraiche sekä hunaja. Sekoita hyvin, anna kuplia pari kertaa ja tarjoile heti riisin kera. Koristele reilulla määrällä silputtua korianteria!