Tähteä viidestä
(0 arviota)
Kuumenna öljy valurautapadassa kuumaksi korkealla lämmöllä (älä kuitenkaan kuumenna niin, että öljy alkaa savuta) ja ruskista karitsanlihakuutiot nopeasti, sekä mausta ne suolalla ja pippurilla. Lisää silputut sipuli ja valkosipuli ja jatka kypsentämistä. Lisää vielä tomaattipyre ja sekoita parin minuutin ajan.
Tämän jälkeen sekoita joukkoon pilkotut porkkanat, sellerit, palsternakat sekä valutetut kikherneet, viini, vesi, tomaattimurska, kumina, appelsiininkuori, mehu sekä pilkottu appelsiini. Kuumenna kiehuvaksi, pienennä levyä matalalle lämmölle, laita kansi päälle ja anna hautua n. 1,5 tuntia. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Tarjoile riisin kanssa ja ripottele annosten päälle tuoretta, silputtua minttua.