Tähteä viidestä
(0 arviota)
Poista lihasta kalvot ja ylimääräiset rasvat ja siivuta liha ohuiksi siivuiksi. Liha kannattaa leikata hieman jäisenä niin saat ohuita ja nopeasti kypsyviä siivuja. Vaihtoehtoisesti voit hauduttaa lihan etukäteen kypsäksi ja käyttää vaikka pakastettuna tarpeen tullen. Varaa haudutukseen vähintään pari tuntia aikaa, riippuen siitä kypsennätkö lihan isona palana, siivuina vai valmiina kuutioina. Säilytä liemi curryn liemeksi.
Silppua sipulit, kuori ja kuutioi perunat ja porkkanat. Kuumenna öljy isossa pannussa, lisää sipuli ja ruskista kevyesti. Lisää valkosipuli, inkivääri ja mausteet. Kuullota minuutin verran. Lisää liha ja paista kypsäksi. Lisää lihaliemi ja anna hautua puolisen tuntia. Lisää kookosmaito, perunat ja porkkanat (halutessasi lisää myös herneitä tai muita kasviksia). Hauduta kunnes kasvikset pehmenevät (n. 25 min). Lisää tuoreet yrtit ja tarjoa spelttihelmien, kvinoan tai riisin kera.