500 g Rönkä Lämminsavu Karitsan paistipala
200 g pastaa
½ kukkakaali (tai 1 pieni)
150 g herneitä (tuore tai pakaste)
100 g cheddaria
100 g emmentalia
3 dl majoneesia
½ dl sokeria
½ dl maitoa
1 rkl riisiviinietikkaa
Tähteä viidestä
(0 arviota)
Keitä pasta ohjeen mukaan. Leikkaa lämminsavukaritsa kuutioiksi (tai suikaleiksi, makusi mukaan) ja pilko kukkakaali pieniksi paloiksi. Jos käytät pakastettuja herneitä, sulata ja valuta ne ennen käyttöä. Kuutioi myös juustot. Sekoita liha, pasta, juustot sekä kasvikset isossa kulhossa.
Valmista seuraavaksi salaattikastike: sekoita sähkövatkaimella majoneesi, sokeri, maito sekä riisiviinietikka. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa.
Sekoita salaattikastike muiden ainesten joukkoon ja tarjoile lounaaksi maukkaan leivän kera! Säilytä jääkaapissa aina tarjoiluhetkeen asti.