Tähteä viidestä
(0 arviota)
Kuutioi liha ja laita se kulhoon jogurtin kanssa. Sekoita hyvin ja aseta liha sivuun marinoitumaan.
Kuumenna paistokasari keskilämmölle, lisää öljyä ja laita öljyn sekaan kanelitanko, kardemumman siemenet, neilikat, laakerinlehdet ja kokonaiset pippurit. Kuumenna, kunnes mausteet alkavat paahtua ja tuoksuvat voimakkaasti.
Lisää silputtu sipuli ja jatka kuullottamista. Kun sipuli on pehmennyt, lisää inkivääritahna sekä murskatut valkosipulinkynnet ja kuullota vielä hetki.
Lisää loput mausteet sekä murskatut kuivatut chilit. Kääntele, kunnes garam masala on värjännyt sipulit ja mausteet punaruskeiksi. Lisää seuraavaksi lihat sekä niiden marinadi ja kypsennä liha kauttaaltaan.
Kun liha on kypsää, lisää lihaliemi sekä suola. Kiehauta ja maista, lisää tarvittaessa vettä tai mausteita. Keitä kastiketta kokoon kunnes se on ihanan paksua ja liha on mureaa. Lisää lopuksi kermatilkka ja sekoita hyvin.
Tarjoile naan-leivän ja riisin kera ja koristele tuoreella korianterilla!