Tähteä viidestä
(0 arviota)
Kuivaa karitsanlihan pinta ja leikkaa lihat n. 3x3 cm kuutioiksi.
Sekoita muut ainekset riittävän suuressa kulhossa ja lisää joukkoon karitsanlihakuutiot. Sekoittele, kunnes marinadi on sekoittunut tasaisesti. Siirrä kulho peitettynä jääkaappiin tai laita lihat marinadeineen lujaan muovipussiin, jolloin sekoittelu marinoinnin aikana on helpompaa. Anna marinoitua vähintään 3 tuntia, enintään vuorokauden ajan.
Kun lihat ovat marinoituneet, nosta ne hetkeksi huoneenlämpöön. Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä kylmässä vedessä n. 15 minuuttia. Kuumenna samalla grilli valmiiksi korkealle lämmölle.
Pujota lihapalat vartaisiin (halutessasi voit laittaa lihojen väliin isoja paprikan ja punasipulin paloja) ja grillaa kuumalla ritilällä suoralla lämmöllä 2-3 minuuttia per puoli ilman kantta. Käännä vartaita tasaisin väliajoin, jotta lihat eivät pääse palamaan.
Kun vartaat ovat kypsyneet kauttaaltaan, ota yksi karitsanlihakuutio vartaasta ja maista, oletko saavuttanut mieleisesi kypsyyden.
Tarjoile kuumina suoraan grillistä lime- tai sitruunalohkojen kanssa!