Tähteä viidestä
(0 arviota)
Lämminsavustettu ylikypsä lammaspaisti on huolella kehitelty uutuustuote, jonka makujen tasapaino on hiottu täydellisyyteen asti. Lempeä savuisuus ja lammaspaistin omintakeinen makupaletti kulkevat käsi kädessä näissä uskomattoman mureissa siivuissa, jotka sopivat voileipien lisäksi vaikkapa salaatteihin. Makua on mukavan runsaasti, eikä vastaavaa tuotetta ole näillä leveyksillä nähty!
Ylikypsän lammaspaistin makupariksi valikoituu tässä tapauksessa hummus, jota saa valmiina kaupasta, mutta jonka valmistaminen itse on myös varsin vaivatonta. Coleslawin majoneesi ja kaalin rapeus yhdessä raikkaiden kasvisten kanssa tuovat niin runsaasti elementtejä tähän herkkuun, että aamiaisena nautittuna jaksat tämän voimin puurtaa pitkälle iltapäivään!
Leikkaa hapanleivästä kunnon siivut, vähintään 1 cm paksut. Jos valintasi on täysjyväpatonki, leikkaa se n. 15 cm pitkiksi "subeiksi" ja halkaise lähes kokonaan. Viipaloi myös tomaatti ohuiksi siivuiksi.
Levitä hummusta patonkien alemmalla puolikkaalle (tai sille alemmalle hapanleiväsiivulle) reilusti. Lado salaatinlehdet ja tomaattiviipaleet leiville, jonka jälkeen asettele runsaasti lämminsavustettua ylikypsää lammaspaistia kasvisten päälle. Lusikoi lopuksi lammaspaistin päälle niin paljon coleslawia kuin kehtaat! Vielä ripaus mustapippuria pintaan ja leipien kannet päälle.
Ei muuta kuin herkuttelemaan!
Aamiaisen lisäksi näistä saat erinomaiset eväsleivät kääräisemällä ne voipaperiin.