Tähteä viidestä
(0 arviota)
Valmista ensin kuorrute: Vaahdota voi ja sekoita muut ainekset joukkoon. Paremman värin saat kuorrutteeseen, jos hienonnat yrtit pieneen öljymäärään esim. tehosekoittimella.
Asettele seos kahden voipaperin väliin ja kaulitse noin 4 millin paksuiseksi levyksi. Laita levy kylmään. Kuorrutteen voi valmistaa jo edellisenä päivänä.
Ruskista filee kuumalla pannulla. Mausta suolalla paiston aikana. Ota liha työpöydälle ja leikkaa terävällä veitsellä kuorrutteesta sopivan kokoinen pala lihan päälle.
Loppukypsennä 120 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna lihan vetäytyä ennen leikkaamista
noin 5-10 minuuttia.
Lisukkeiksi sopivat erinomaisesti Korealainen kurkkulisuke ja Parmesanlohkopotut!