Aamiaispannu

Aamiaispannu

Kauppalista

  • 150 g Rönkä Naudan kylmäsavurouhe
  • ½ kg keitettyjä kiinteitä perunoita
  • ½ paprika
  • 1-2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 iso sipuli
  • Öljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 3-4 kananmunaa
  • Kevätsipulia
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Aamiaispannu

Keitä perunat mielellään jo edellisenä päivänä ja anna jäähtyä kokonaan. Kuori ja kuutioi kypsät perunat n. 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Silppua myös sipuli ja kuutioi paprika saman kokoisiksi kuutioiksi kuin perunatkin.

Kuumenna iso, paksupohjainen paistinpannu keskilämmölle tai hieman kuumemmaksi ja kaada pannulle reilusti öljyä. Lisää pannulle kuutioidut perunat ja paista perunoihin kullanruskea pinta. Pienennä sitten lämpöä ja lisää joukkoon silputtu sipuli. Jatka kypsentämistä, kunnes sipulit ovat kuullottuneet.

Laita lopuksi joukkoon paprikakuutiot, murskattu valkosipuli sekä naudan kylmäsavurouhe. Mausta suolalla ja pippurilla. Jatka kypsentämistä keskilämmöllä ja paista kananmunat erillisellä pannulla siten, että kananmunat jäävät keskeltä hieman löysiksi.

Tarjoile höyryävän kuumana siten, että nostat aamiaispannun pinnalle paistetut kananmunat sekä silputtua kevätsipulia. Mausta mieleiseksi ketsupilla, sinapilla tai majoneesilla.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)