Aasialainen jauhelihakastike

Aasialainen jauhelihakastike

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Naudan jauheliha 10%
  • Rypsiöljyä paistamiseen
  • 2 kynttä valkosipulia
  • Peukalonpään kokoinen pätkä tuoretta inkivääriä
  • 1 punainen paprika
  • 1 nippu broccolinia tai puolikas parsakaali
  • 3 rkl tummaa soijakastiketta
  • 1 rkl hunajaa
  • 1rkl Gochujang-tahnaa (korvaa halutessasi Srirachalla)
  • Korianteria maun mukaan koristeeksi
  • Keitettyä jasmiiniriisiä lisukkeeksi
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Aasialainen jauhelihakastike

Murenna ja ruskista jauheliha kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Kun jauheliha on sopivasti ruskistunut ja neste on haihtunut, siirrä naudan jauheliha lautaselle tai kulhoon odottamaan. Pienennä samalla pannun lämpötilaa keskilämmölle.

Lisää keskilämpöiselle pannulle hiukan öljyä, pieneksi silputtu valkosipuli ja pieneksi silputtu tai raastettu inkivääri. Paistele minuutin verran, mutta varo ettei valkosipuli tummu liiaksi ja muutu kitkeräksi.

Lisää pannulle suikaloitu paprika ja broccolini tai pieniksi nupuiksi pilkottu parsakaali. Paista vielä 2-3 minuuttia.

Lisää paistettu jauheliha pannulle soijakastikkeen, hunajan ja gochujang-tahnan kanssa. Pyörittele lämpimällä pannulla kaikki sekaisin.

Koristele silputulla korianterilla ja tarjoa keitetyn riisin kera.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)