Tähteä viidestä
(0 arviota)
Murenna ja ruskista jauheliha kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Kun jauheliha on sopivasti ruskistunut ja neste on haihtunut, siirrä naudan jauheliha lautaselle tai kulhoon odottamaan. Pienennä samalla pannun lämpötilaa keskilämmölle.
Lisää keskilämpöiselle pannulle hiukan öljyä, pieneksi silputtu valkosipuli ja pieneksi silputtu tai raastettu inkivääri. Paistele minuutin verran, mutta varo ettei valkosipuli tummu liiaksi ja muutu kitkeräksi.
Lisää pannulle suikaloitu paprika ja broccolini tai pieniksi nupuiksi pilkottu parsakaali. Paista vielä 2-3 minuuttia.
Lisää paistettu jauheliha pannulle soijakastikkeen, hunajan ja gochujang-tahnan kanssa. Pyörittele lämpimällä pannulla kaikki sekaisin.
Koristele silputulla korianterilla ja tarjoa keitetyn riisin kera.