Tähteä viidestä
(0 arviota)
Ruskista naudan keittolihat öljyssä (sekä rypsi- että seesamiöljy) kattilan pohjalla. Lisää joukkoon lihaliemi, riisiviinietikka, soijakastike, sipulit, fariinisokeri, valkosipuli, inkivääri ja cayennepippuri. Kuumenna poreilevaksi ja pienennä sen jälkeen lämpöä niin, että seos kuplii mutta ei kiehu. Hauduta n. tunnin ajan.
Leikkaa porkkanat ohuiksi julienne-tikuiksi ja siivuta herkkusienet sekä paksoikaali. Lisää ne keiton joukkoon ja jatka hauduttamista n. puolen tunnin ajan, kunnes kasvikset ovat pehmentyneet. Pientä purutuntumaa saa jäädä. Lisää lopuksi nuudelit ja jatka kypsentämistä 8-10 minuuttia, eli kunnes nuudelit ovat kypsyneet pehmeiksi.
Annostele kulhoihin ja halutessasi koristele silputulla korianterilla.