Tähteä viidestä
(0 arviota)
Pyyhi lihasuikaleista ylimääräinen marinadi pois ja viipaloi niitä tarvittaessa vielä hieman pienemmiksi suikaleiksi. Laita lihat kulhoon ja sekoita maissijauhon ja viismausteen kanssa. Kuumenna öljy pannussa ja paista lihat nopeasti korkealla lämmöllä. Nosta lihat talouspaperin päälle ja anna öljyn valua niistä pois.
Pienennä lämpöä ja heitä pannulle ohueksi suikaloidut paprika, chili, inkivääri, , hienonnettu valkosipuli ja kevätsipulin valkoiset osat renkaiksi leikattuna ja kuullota niitä hieman, kunnes sipuli ja inkivääri ovat pehmeitä. Sekoita toisessa kulhossa riisiviinietikka, soija, ketsuppi ja chilikastike, lisää 2 rkl vettä ja kaada seos kasvisten päälle pannulle. Anna kuplia hiljalleen n. 2 minuuttia ja lisää lihat. Kääntele, kunnes kastike on tarttunut hyvin lihoihin.
Tarjoile keitettyjen nuudeleiden kera ja ripottele annoksen päälle suikaloituja kevätsipulin varsia sekä tuoretta silputtua chiliä.
Jos haluat valmistaa nuudelikeiton, lisää kastikkeen sekaan 5 dl lihalientä.