Tähteä viidestä
(0 arviota)
Sekoita lihan joukkoon soijakastike, maissisuuruste, seesaminsiemenöljy ja pippuri. Kaada wokkipannulle rypsiöljyä ja kuumenna se erittäin kuumaksi. Paista lihat nopeasti pannulla, tarvittaessa kahdessa osassa, jotta pannu ei jäähdy liikaa. Lihojen tulee kypsyä nopeasti! Siirrä lihat sen jälkeen lautaselle odottamaan.
Laske pannun lämpötilaa keskilämmölle, lisää öljyä ja paista sipulit reiluina lohkoina pehmeiksi. Lisää sen jälkeen parsakaali (myös isoina paloina) ja lihaliemi ja jatka kypsennystä, kunnes parsakaali alkaa hieman pehmetä, mutta on sisältä vielä rapea ja pinnaltaan kirkkaan vihreä.
Laita lihat takaisin pannulle ja kuumenna seosta, kunnes se kiehahtaa ja sakeutuu hieman. Tarjoile nuudeleiden tai jasmiiniriisin kanssa.