400g Rönkä naudan jauhelihaa (10 %)
1 paprika
1 (n. 300 g) kesäkurpitsa
1 rkl öljyä
1 iso sipuli
7 dl vettä
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
3,5 dl (n. 150 g) spiralipastaa
2 dl tomaattimurskaa
1 tl timjamia
¾ dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
Tähteä viidestä
(0 arviota)
Hienonna kuorittu sipuli. Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
Ruskista jauheliha öljyssä ja lisää sipulit pannulle. Lisää paprikat, vesi, suola, mustapippuri ja pasta.
Keitä kannen alla noin 8 minuuttia. Sekoita joukkoon kesäkurpitsat, tomaattimurska ja timjami. Keitä vielä noin 6 minuuttia, kunnes neste on haihtunut sopivasti.
Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa. Tarjoa lämpimänä vaikkapa tuoreen leivän ja raastetun parmesanin kera!