Tähteä viidestä
(0 arviota)
Valmista BBQ-kastike ja pikkelöity punasipuli etukäteen, sillä patongit valmistuvat todella nopeasti.
Kuumenna grilli kuumaksi ja pyyhi pihvien pinta kuivaksi. Grillaa naudan lehtipihvit suoralla lämmöllä nopeasti molemmilta puolilta, n. minuutti per puoli. Nosta lehtipihvit leikkuulaudalle vetäytymään hetkeksi ja halkaise sillä välin patongit sekä valmistele kasvikset.
Leikkaa lehtipihvit n. 1½ cm leveiksi suikaleiksi ja laita suikaleet kulhoon. Lisää joukkoon 3-4 rkl BBQ-kastiketta ja sekoita.
Voitele patongit sinapilla. Asettele patonkeihin jääsalaattia ja tomaattisiivuja. Nosta kasvisten päälle runsaasti lämpimiä lihasuikaleita, peitä cheddarilla ja lisää pikkelöityä punasipulia. Laita patonkeihin kannet päälle, leikkaa halutessasi kahtia ja nauti joko retkieväänä tai saman tien lihan ollessa vielä lämmintä. Herkullista!