Tähteä viidestä
(0 arviota)
Keitä riisi ohjeen mukaan kypsäksi. Laita samalla uuni lämpenemään 200°C asteeseen ja ruskista jauheliha sekä sipulit pannulla öljyssä. Lisää mausteet. Sekoita jauheliha sekä hienonnetut keitetyt kanamunat riisin joukkoon ja aseta syrjään hetkeksi.
Kauli ensimmäinen voitaikinalevy leivinpaperille uunipellin pohjalle. Levitä täyte taikinalevyn päälle ja asettele toinen kaulittu taikinalevy kanneksi. Taita reunat pohjan alle. Töki pintaan reikiä haarukalla ja voitele piirakka kananmunalla.
Paista uunissa n. 30 minuutin ajan, kunnes pinta on kauniin ruskea.
Anna jäähtyä ja leikkaa sopiviksi paloiksi piknikille tai välipalaksi!
Itsetehdyn voitaikinan ohjeen löydät täältä.