Tähteä viidestä
(0 arviota)
Ruskista jauheliha pannulla öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla. Kuullota samalla silputut sipulit ja hienonnetut porkkanat paksupohjaisessa kattilassa tai kasarissa pienessä määrässä öljyä.
Lisää jauheliha kattilaan ja sekoita. Kaada joukkoon tomaattimurska ja -pyre, sekä kaikki mausteet persiljaa lukuunottamatta. Keitä n. 20 minuuttia ja sekoittele säännöllisesti.
Lisää seuraavaksi lihaliemi. Voit valmistaa lihaliemen etukäteen tai käyttää vettä ja lihaliemikuutioita. Lisää joukkoon myös kypsentämättömät makaronit. Keitä n. 10 minuuttia, kunnes makaronit ovat pehmenneet.
Lisää viimeisenä silputtu persilja juuri ennen tarjoilua. Tuore leipä maistuu keiton kanssa, mutta tämä keitto on niin tuhti, ettei leipää edes tarvita!