Savurouheherkkusienet

Nämä herkkusienet ovat suoranainen klassikko, jotka sopivat syötäväksi sellaisenaan tai pihvin lisukkeena.

Jaa kavereille tai tulosta:

Savurouheherkkusienet

Esilämmitä grilli keskilämmölle. Herkkusienet kypsennetään suoralla ja epäsuoralla lämmöllä, joten kannattaa jättää toinen reuna grillistä vapaaksi hiilistä tai kaasugrillin kohdalla jättää laitimmainen poltin sytyttämättä. Nämä herkkusienet ovat suoranainen klassikko, jotka sopivat syötäväksi sellaisenaan tai pihvin lisukkeena.

Raaka-aineet

  • 90 gRönkä Poron tai Naudan Kylmäsavurouhetta
  • 12isoa herkkusientä
  • 150 gtuorejuustoa
  • 1 dlraastettua parmesania
  • 1sipuli
  • 3valkosipulinkynttä murskattuna
  • Suolaa
  • Pippuria

Rönkä Naudan kylmäsavurouhe 150g

Rönkä Naudan kylmäsavurouhe 90g

Rönkä Poron kylmäsavurouhe 90g

VALMISTUSOHJEET

  1. 1Irrota herkkusienistä kannat ja silppua ne.
  2. 2Siirrä silppu kulhoon ja kaada perään savuporo- tai savunautarouhe.
  3. 3Silppua myös sipuli ja murskaa valkosipulit, kaada nekin kulhoon.
  4. 4Lisää tuorejuusto, mausteet ja parmesani.
  5. 5Sekoita hyvin ja lusikoi täytettä herkkusienten sisälle.
  6. 6Grillaa herkkusieniä suoralla lämmöllä kansi suljettuna, kunnes ne ovat ruskistuneet ja täyte kuplii houkuttelevasti.
  7. 7Tarjoile mehukkaiden pihvien ja kesän kasvisten kera!

Kokeile myös näitä:

Rukiinen jauhelihapiirakka

Sa­vu­po­ro­pas­ta

Folioperunat grillissä

Naudan ul­ko­fi­le­pih­vit

Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.